Парламентът освободи като депутат Николай Нанков. Мотивите на Нанков са

...
Парламентът освободи като депутат Николай Нанков. Мотивите на Нанков са
Коментари Харесай

Парламентът освободи Николай Нанков като депутат

Парламентът освободи като народен представител Николай Нанков. Мотивите на Нанков са персонални, само че се допуска, че той ще се върне в районното министерство като заместник-министър.

Николай Нанков подаде оставка като министър след тежката злополука край Своге.
Близки на потърпевши при злополуката край Своге: Обвиняването на водача не е задоволително Не е редно един човек да бъде упрекнат за една групова неточност, сподели Ваня Боянова
Решението му провокира през днешния ден вербален конфликт сред ГЕРБ и Българска социалистическа партия.

„ Г-н Нанков вие честен ли сте или предан. Обръщам се и към сътрудниците, стоящи в дясно – кой ви избра, партията или народа, по какъв начин ще погледнете хората в очите след този маньовър във властта?”, попита Драгомир Стойнев от Българска социалистическа партия.

„ Ако Нанков стане земестник министър,вие сте псевсомарлни, а Нанков е подал псевдооставка, тъй като ние живеем в пдевдодържава”, сподели още Стойнев.
Николай Нанков напуща и Народното събрание Той подаде оставка като районен министър след нещастието край Своге
Ние, парламентарната група на ГЕРБ, заставаме зад професионалиста Нанков, както и професионалната общественост, както строителния отрасъл. Стига с тази ненавист, няма да ни докара до никъде”, означи Цветан Цветанов – ръководител на ПГ на ГЕРБ.

„ Проблемът не е с оставка, а с отговорността, когато вършиме Нанков заместител министър, различен – началник на банка, а основен секретар – министър. Това са мафиотски промени”, разяснява и Антон Кутев, народен представител от Българска социалистическа партия.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР