Парламентът нито се разпуска, нито спира да работи. Той работи

...
Парламентът нито се разпуска, нито спира да работи. Той работи
Коментари Харесай

Цвета Караянчева: Парламентът нито се разпуска, нито спира да работи

" Парламентът нито се разпуска, нито стопира да работи. Той работи в изключителна обстановка. По Конституция той е непрекъснато настоящ орган. Няма мотив за терзание и това, които приказва опозицията е безпочвено ", съобщи ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева, която беше посетител в Нова телевизия „ Здравей, България “.

" В момента Народното събрание може да бъде свикван по четири хипотези: от ръководител на Народното събрание, от народни представители, от президента и от Министерски съвет ", сподели още тя.



" Вчера стана ясно, че Народното събрание минава на работа на ексклузивен режим. Решението беше взето в пленарна зала с гласовете на 115 от народните представители. Нямаме право да заплашваме живота на работещите в Народното събрание ", безапелационна бе Караянчева.

Запитана дали се прекъсва работата на парламентарните комисии, тя отговори, че има опция те да работят по друго време. Залите са огромни, депутатите могат да работят на разстояние един от различен. В пленарна зала обаче обстановката не е такава - нямаме това разстояние и работим повече от 15 минути в едно помещение.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР