Парламентът не е детска градина, шоу програма или махленска сбирка,

...
Парламентът не е детска градина, шоу програма или махленска сбирка,
Коментари Харесай

ИСБНИ поиска правителство от третия мандат, без дългата ръка на ГЕРБ и ДПС

Парламентът не е детска градина, шоу стратегия или махленска колекция , цяла България ни гледа, време е да се вземем в ръце, хората чакат държавно управление , а не хора без опит и подготовка отпред в страната. Не може една партия да трансформира българските жители в заложници, с цел да задоволи партийния си интерес. Това разгласи от трибуната на Народно събрание Мая Манолова от името на групата " Изправи се БГ! Ние идваме ".

Тя изиска да стартират обществени диалози , пред медиите сред всички партии - без Движение за права и свободи и ГЕРБ , за да се образува държавно управление с третия мандат , без значение на кой ще бъде даден.

" Ние ще поставим старания да се образува държавно управление с третия мандат, без значение на кой ще е даден. Насочен мандат за 6-8 месеца, с цел да се извърши дневният ред на българския народ - бюджет, с цел да има пари в страната и джобовете на жителите, а не на партийните инженери, чиито подкрепи са в залата ", сподели Манолова.
 Българска социалистическа партия предложения всички, без ГЕРБ и Движение за права и свободи, на диалог
Българска социалистическа партия предложения всички, без ГЕРБ и Движение за права и свободи, на диалог

Нинова атакува Има Такъв Народ за отношението им към президента Радев

Борисов си отиде, само че мафията е на терена , те са против хората и купуват поддръжка, сглобяват кабинети марионетки, министри - кукли на конци. Тези пари са против нас и парламентаризма, на прага на рецесия сме, време е за водачество, какво е решението да стартира естествен разговор и съвещания - без Движение за права и свободи и ГЕРБ, договаряния, които да се водят обществено, пред медиите, с цел да няма клевети и лъжи, естествен разговор за контракризисен разговор, който да изведе страната от рецесията, на основата на сполучливите министри от служебния кабинет, без партийни лица за министри, дружно с експерти от гилдиите. Крачка обратно за партиите, с цел да е крачка напред за жителите, безапелационна са ИСБНИ.

Преди това Мая Манолова направи ретроспекция - 45 Народно събрание по избор на Има Такъв Народ приключи за 9 дни, с цел да отидем на избори, в този момент сме в същата обстановка - 46 Народно събрание се тласка още веднъж към разформироване след 20 дни живот, още веднъж от същата политическа мощ. Ние не желаеме да угодим на втора такава волност. Трети избори за половин година не желаят и българските жители , техният проблем не е да вървят на избори, до момента в който партиите получат сътрудниците, които са им комфортни. Техните проблеми са четвърта вълна на ковид, пенсии, скок на цените на тока и парното, водата, пред икономическо злополучие са и хората и семействата, добави тя.
 Има Такъв Народ на прощаване с мандата: Време е някой да изхвърли боклука
Има Такъв Народ на прощаване с мандата: Време е някой да изхвърли боклука

Клетвено-програмна декларация

Затова декларацията е повече апел към всички рационални хора в тази зала - стига прищевки, небивалици и шоу, излагане пред хората, лъчение на министър председатели с тв кастинги. Когато откривахме това Народно събрание, ние от партията казахме да не се обърква никой, че това е риалити формат и опит или тв народна власт , тв приемникът прави силата или комерсиална камара или други форми на политически инженернг, изброи Манолова.

Питаме по кое време ще спре това , какъв брой прищевки още, кой стои зад маневрите и по ръба на нервите, чии ползи обслужва целенасоченият безпорядък и театърът на парадокса, от кой се тиражира. Не е ли груба корист с вярата и тези, които желаят смяна и разграждане на едноличния модел, кой от тях желае замяната на един модел с различен, по тази причина ли хората бяха бити по площадите на България, докога политическият център на задкулисието ще продължава това, до момента в който някой хареса броят на депутатите в ПГ, това не е ли замяна и ритуални танци, с които да се скрие дългата ръка на Движение за права и свободи зад предлагания кабинет, уточни още тя.

По думите й - тя е в разочароващата покана на Има Такъв Народ да взе участие наедно с партиите на митинга в договарянията, през задната врата, която хората на митингите одобриха като плесница през лицето, в офанзивата на Движение за права и свободи, ГЕРБ и Има Такъв Народ против министри от служебното държавно управление. Манолова даде за образец комисията Буджака, която е обща на ГЕРБ и Движение за права и свободи.

Единствената демонстрация на разсъдък е решението на Има Такъв Народ да поддържа президента Радев за идващ мандат , като последният знак на митингите, с който не сте се подиграли ", сподели още Манолова. Тя приключи поетично с думи на Иван Вазов - " България в този момент цяла нази гледа ".
 Народното събрание: Какво да се прави? *
Народното събрание: Какво да се прави?*

Ще има втори председателски съвет
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР