Парламентът на Русия работи върху законопроект за регулиране на частните

...
Парламентът на Русия работи върху законопроект за регулиране на частните
Коментари Харесай

Русия работи върху законопроект за регулиране на частните военни компании

Парламентът на Русия работи върху законопроект за контролиране на частните военни компании.

Това заяви почитан народен представител след информация, че незнаен брой съветски наемници са убити при въздушни удари на Съединени американски щати в Сирия, осведоми АП, базирайки се на съветски медии.

Генералът от запаса Владимир Шаманов, началник на военната комисия към долната камара на съветския парламент, съобщи, че държавното управление би трябвало да следи частните военни компании.

" Държавата би трябвало да бъде непосредствено въвлечена във въпросите, отнасящи се до живота и здравето на жителите ни ", сподели той.

Медии оповестяват, че съветски наемници са част от проправителствени сили в Сирия, които са били атакувани от подкрепяни от Съединени американски щати бойци в провинция Дейр ез Зор, Източна Сирия, на 7 февруари. Най-малко четирима съветски жители са убити.

Според популяризираната информация хиляди съветски наемници вземат участие във войната в Сирия. Наемниците разрешават на Кремъл да поддържа формалните данни за броя на починалите съветски военнослужещи в арабската страна на ниски равнища, което оказва помощ за отбягване на отрицателна гласност за съветската интервенция в Сирия.

Руски и американски публични представители означават, че нямат информация за съветски загуби в Сирия на 7 февруари. Според съветското военно министерство при случая не са забъркани бойци на Русия, само че са ранени 25 сирийски доброволци.

Ако се удостовери, че съветски жители са починали от ръцете на американската войска, това ще сложи Москва и Вашингтон в извънредно неуместна позиция на фона на към този момент влошените връзки сред двете страни, а също по този начин ще съставлява първи пряк конфликт сред съветските и американските сили, отбелязва АП.

В продължение на повече от 3 часа американски бойни самолети F-15E, AC-130, стратегически бомбардировачи Б-52, хеликоптери Apache и безпилотни самолети Reaper са атакували позиции на проправителствените сили, унищожавайки танкове, артилерия и бойци. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР