Парламентът изпадна в патова ситуация. Предложението на БСП за осем

...
Парламентът изпадна в патова ситуация. Предложението на БСП за осем
Коментари Харесай

Патова ситуация за субсидиите в парламента, партиите без пари догодина?

Парламентът изпадна в патова обстановка. Предложението на Българска социалистическа партия за осем лв. дотация беше отхвърлено . То бе подкрепено единствено от Българска социалистическа партия и Обединени патриоти.
Предложението бе направено сред двете четения на Закона за държавния бюджет в преходни и заключителни разпореждания в Закона за политическите партии.
Оказа се, че и предлагането за един лев дотация не събра поддръжка. Движение за права и свободи не поддържаха единия лев .
Александър Иванов от ГЕРБ изиска прегласуване. При втория избор резултатът отново беше същият. Така се стигна до патова обстановка със дотацията, при която нито едно от предложенията не събра нужните гласове.
Към момента в стаята на ГЕРБ в Народното събрание се организира среща с финансовия министър Владислав Горанов и " Обединени патриоти ".
От своя страна финансовият министър Владислав Горанов отхвърли да разяснява пред публицисти обстановката и да каже след гласуването и неговите резултати какво ще е фактическото състояние.
" Вие от " не " не разбирате ли ", обърна се той към публицистите. При опитите да се разбере в последна сметка ще има ли дотация и какъв ще е размерът, Горанов загатна, че обстановката ще остане същата.
Очаквайте детайлности!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР