Парламентът да даде мандат на правителството да преговаря с всички

...
Парламентът да даде мандат на правителството да преговаря с всички
Коментари Харесай

Схема за безплатно придобиване на изтребители F-16 предложи Сидеров

Парламентът да даде мандат на държавното управление да договаря с всички страни,които могат да ни предложат изтребители в това число и Руската федерация предложи от парламентарната естрада водачът на " Атака " и ръководител на " групата на Обединените патриоти Волен Сидеров. " Българският интерес изисква за пожелаваме оптимално преференциалните условия за България. Нека включим всички страни, които могат да ни предложат самолети, дано да включим и Руската федерация.Турция, която е член на НАТО купува съветски установки “, добави Сидеров.
Имаме изострен недостиг от водачи, които да споделят,че което е преференциално за нас ще го вършим, посочи той и предложи и скица, по която в случай че преговаряме със Съединени американски щати за самолети F-16, да ги придобием гратис. Да се вземе поради, че от 2006 година има безплатно прилагане на български бази от страна на Съединени американски щати и изтребителите да ни бъдат предоставени безплатно, настоя Сидеров. " Вече 13-та година Съединени американски щати, не НАТО, а държавното управление на Съединени американски щати употребява в България 4 бази в най-бедната страна гратис ", акцентира Сидеров и изрази подозрения дали това е прагматично и целесъобразно. Той е безапелационен, че предлагането му за гратис придобиване на F-16 е рационално. По този метод ще спестим парите и ще ги използваме както изисква българския народен интерес, акцентира Сидеров.
За договарянията Народното събрание да излъчи по един представител от всяка парламентарна група, настоя още водачът на Обединените патриоти.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР