Парламентарният контрол няма да се реализира днес. Това каза от

...
Парламентарният контрол няма да се реализира днес. Това каза от
Коментари Харесай

Без депутати от БСП - няма парламентарен контрол, ще изслушват Младен Маринов

Парламентарният надзор няма да се осъществя през днешния ден. Това сподели от трибуната на Народно събрание ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева.
Караянчева уведоми, че плануваните за днешното съвещание въпроси и питания с вербален отговор са трансформирани във въпроси и питания с писмен отговор, отсрочени и оттеглени, заради което парламентарният надзор няма да се осъществя през днешния ден.
Най-вероятната причина наподобява отсъствието на депутатите от Българска социалистическа партия, които нормално задават въпроси към министрите.
Тя изясни, че смяната на типа на отговорите на въпросите и питанията са отразени в интернет страницата на Народно събрание.
В началото на съвещанието Цвета Караянчева предложи да бъде включена в седмичната стратегия за работа на Народно събрание спомагателна точка – чуване на министъра на вътрешните работи Младен Маринов,
То ще бъде по отношение на активността на министерството за откриване и следствие на закононарушения, свързани с активността на Териториалните експертни лекарски комисии в страната. „ Предлагам да стане точка трета за днешното пленарно заседание”, сподели тя. Предложението беше признато.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР