Парламентарните репортери внесоха поредно искане до председателя на НС Цвета

...
Парламентарните репортери внесоха поредно искане до председателя на НС Цвета
Коментари Харесай

Парламентарните репортери пак пишат до Цвета Караянчева

Парламентарните кореспонденти внесоха следващо искане до ръководителя на Народно събрание Цвета Караянчева за съответен достъп в постройката. " Въпреки подхванатите ограничения от Ваша страна, а точно отваряне на пространство на втория етаж, публицистите още веднъж нямат действителен достъп до народните представители, защото те не минават оттова. Отново сме принудени да ги причакваме пред входа, само че на всички ни е известно, че те са повече от един ", се показва в писмото с импортирано от Владимир Христовски, основател на петицията " Върнете достъпа на публицистите до депутатите в Народното събрание ".

Тя беше подкрепена от над 280 души и импортирана в Народното събрание на 25.09.2020 година

" Независимо от Вашата воля и предпочитание да ни съдействате се получава по този начин, че нищо действително не се промени от оня миг, който ме предизвика да събера поддръжката на хората и да внеса документа в Народното събрание. В тази връзка Ви апелирам да преосмислите организацията в постройката на някогашния " Партиен дом " и публицистите и депутатите да се намират на един етаж ", се показва в писмото до ръководителя на Народното събрание. Журналистите насочат покана към Цвета Караянчева, с цел да обсъдят дружно по какъв начин биха могли да се подобрят изискванията за взаимната работа.

Припомняме, на 25 септември над 200 публицисти се подписаха под петиция с искане да им бъде възобновен достъпът до депутатите и да могат да задават въпроси. Петицията беше входирана до ръководителя на Народното събрание Цвета Караянчева.

Медиите към този момент внесоха подписка против новите условия, при които са принудени да работят.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР