Парламентарната опозиция не може да свали правителството. Ако се сваля

...
Парламентарната опозиция не може да свали правителството. Ако се сваля
Коментари Харесай

Антон Кутев: Правителството може да бъде свалено от улицата и БСП може да участва

Парламентарната съпротива не може да смъкна държавното управление. Ако се смъква държавното управление би трябвало да стане през улицата и тогава Българска социалистическа партия може да взе участие. Това сподели депутатът от Българска социалистическа партия Антон Кутев в предаването "Офанзива ".

"Но и въпросът за корупцията е значим, тъй като откогато го има ГЕРБ, това е безспорен техен патент ", сподели Антон Кутев.

"Това е моделът ГЕРБ - по какъв начин бизнесът и ръководещите са свързани, и по какъв начин назначената администрация извършва напътствията. Защото администрацията не работи. Ние освен нямаме хора в администрацията - тя е изменена през тези 10 години от ГЕРБ, само че най-малко да беше изменена към положително. Но за жалост не е по този начин ", установи Антон Кутев.

Социалистът призна, че Българска социалистическа партия не заявява пред хората нова идея, зад която да застанат, а единствено установяват нередностите. "Капсулация или не, ние спечелихме президентските избори. Но огромният въпрос и пред Българска социалистическа партия е, че единствено споделяме какво се прави в страната, само че не споделяме на хората идеята на Българска социалистическа партия, с изключение на някакви общи думи за обществената правдивост ", показа още Кутев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР