Парламентарната коалиция ГЕРБ-СДС представи днес пред журналисти кандидат-депутатската листа за

...
Парламентарната коалиция ГЕРБ-СДС представи днес пред журналисти кандидат-депутатската листа за
Коментари Харесай

Иван Портних: На тези избори съм сигурен, че ще изберем между истината и лъжата 


Парламентарната коалиция ГЕРБ-СДС показа през днешния ден пред публицисти кандидат-депутатската листа за 3-ти Многомандатен изборен район-Варна.

Събитието се състоя в емблематичния Юнашкия салон в морската столица. Областният координатор на Политическа партия ГЕРБ и кмет на Варна Иван Портних показа претендентите за народни представители за 47-то Народно заседание.

„ На тези избори съм сигурен, че ще изберем сред истината и лъжата. Убеден съм, че и президентската двойка, която поддържаме, проф. Анастас Герджиков и Невяна Митева ще завоюва безапелационно президентските избори. Разбира се, ще водим положителна акция, само че няма да спестим това, което се случва. По-скоро всичко това, което е спряло от служебните кабинети. Като стартираме от плановете, които касаят освен Варна, а и цяла Северна България, Автомагистрала “Хемус “ и вземането на решение за Автомагистрала “Черно море “; като построяването на втори Аспарухов мост, планът за индустриалната зона, по който дружно всички работихме, прекъсването на плановете за градската среда. Всичко това би трябвало да се промени и да се върнем към оня ритъм на работа, който всички помним и заслужаваме. Затова и слоган на акцията на Политическа партия ГЕРБ е „ По-силни от хаоса “. Защото този безпорядък в действителност би трябвало да спре! За нас е значимо на 14 ноември да се поздравим с безапелационна победа “.

С тези думи Иван Портних откри представянето на листата и подсети успеха на претендентите на обединението във Варна на предходните парламентарни избори.

Водач на листата още веднъж е проф. доктор Костадин Ангелов, някогашен министър на опазването на здравето, който преведе страната през нелеките стадии на коронакризата.

Втори е сполучливият министър на младежта и спорта още веднъж от кабинета Борисов Красен Кралев, чийто принос в региона на спорта и младежките действия е запаметяващ се.

Трети в листата е дългогодишният секретар на ГЕРБ-Варна Павел Христов, четвърта е Славена Точева – младо попълнение в групата депутати на ГЕРБ-СДС.

На пето място е адв. Бранимир Балачев – ръководител на групата на ГЕРБ в Общинския съвет на Варна, ръководител на ПК „ Финанси и бюджет “към Общински съвет-Варна.

Шестото място е отредено за претендента на съдружния сътрудник в борбата на парламентарните избори от СДС-Варна доцент доктор инж. Медиха Хамза.

Доц. Хамза е учител в Медицинския университет –Варна, някогашен заместник-декан на Електротехническия факултет към Техническия университет-Варна, обществено и публично ангажирана, с два мандата общински консултант и голям принос в обществената политика на община Варна.

Седмото място е за младият бизнесмен, някогашен общински консултант и ръководител на районната конструкция на ГЕРБ в Аспарухово Мартин Андонов, а осмото място заема доктор Лидия Маринова, прочут и почитан в морската столица педиатър, някогашен заместник-кмет на Варна, някогашен общински консултант с голям принос в здравната и обществената политика на община Варна.

Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР