Парламентарната група на ВОЛЯ не подкрепи днес годишния отчет на

...
Парламентарната група на ВОЛЯ не подкрепи днес годишния отчет на
Коментари Харесай

Боряна Георгиева от „ВОЛЯ“: СЕМ има нужда от промяна в начина на работа

Парламентарната група на ВОЛЯ не поддържа през днешния ден годишния доклад на Съвет за електронни медии, който бе обсъждан в пленарна зала.
„ Всичко, което чухме за годишния доклад на Съвет за електронни медии, е една условност, която се случва всяка година. Гласувах с „ въздържал се “, тъй като както множеството българи, по този начин и аз, имам доста забележки към работата на този държавен орган. Сигурна съм, че всички знаете всеобщото мнение за активността на Съвет за електронни медии – хората чакат доста повече от орган, който се устоя от налозите ни “, съобщи от трибуната на Народното събрание Боряна Георгиева, член на Комисията по културата и медиите. Според Георгиева проблемите в медийната среда също са известни – от подправени вести, забележима взаимозависимост от подмолни ползи на някои медии, до падащо професионално равнище.
„ В този си тип Съветът за електронни медии е безпомощен да направи каквото и да било. Затова нашата позиция е за промяна в метода, по който съществува и работи “, безапелационна бе депутатката от ВОЛЯ.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР