Парламентарната група на ВОЛЯ – Българските родолюбци“ напуска Народното събрание.

...
Парламентарната група на ВОЛЯ – Българските родолюбци“ напуска Народното събрание.
Коментари Харесай

Втора партия напуска Народното събрание

Парламентарната група на „ ВОЛЯ – Българските родолюбци “ напуща Народното събрание. Изненадващата вест заяви на брифинг в Народното събрание водачът на партията Веселин Марешки, съобщи БГНЕС. Решението е взето през днешния ден, след заседание на управлението на партията и парламентарната група.

„ За да няма подправени вести и спекулации, желаех персонално да го оповестя. Причините все още не мога да ги оповестя, тъй като не престават диалозите. Те не са лесни, повярвайте! “, сподели Марешки. Той прикани решението на партията му да бъде одобрявано като част от поредната ѝ политика за „ свалянето на маските на подправените политици “. Подробности се чака от ВОЛЯ да оповестят през идващите дни.

ВОЛЯ става втората парламентарна група, която няма да взе участие в пленарните съвещания, откакто от няколко седмици от зала отсъстват депутатите от „ Българска социалистическа партия за България “. Очаква се Народното събрание да има съществени проблеми с кворума, тъй като депутатите от ГЕРБ и „ Обединени патриоти “ образуват нежно болшинство от 122 народни представители, а Движение за права и свободи обичайно не се записва при започване на пленарните съвещания.

 

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР