Парламентарната група на Възраждане е получили тревожна информация, че след

...
Парламентарната група на Възраждане е получили тревожна информация, че след
Коментари Харесай

Възраждане чака службите да кажат спряно ли е разследването срещу Весела Чернева

Парламентарната група на " Възраждане " е получили тревожна информация, че с лед напън " от непознато западно посолство с мощно въздействие у нас ", прокуратурата е спряла досъдебното произвеждане против Весела Чернева - някогашен консултант на някогашният министър председател Кирил Петков по външната политика.

Бъдещите ръководители на службите са съгласувани с посолството и утвърдени от посолствата на непознати страни, а кабинетът Петков не е защитавал националния интерес, сподели депутатът от " Възраждане " Ангел Георгиев в декларация от трибуната на Партийния дом.

Той добави, че по времето на кабинета на Кирил Петков станало ясно, че се води досъдебно произвеждане за теч на класифицирана информация на българските институции към Република Северна Македония за повдигане на ветото за присъединение на Македония към Европейски Съюз.

Българската държавност за следващ път няма съпротивителни сили и няма имунна система , уточни Георгиев.

Той настоя да има закрито съвещание на Партийния дом, на което да бъдат извикани шефовете на службите за сигурност - ДАНС, ДАР, ДАТО, Министерство на вътрешните работи, министър председателят акад. Николай Денков. " Възраждане " са разтревожени от завладяването на българската страна от непознати посолства. Манастирската сглобка следва да бъде демонтирана неотложно, с цел да не нанася вреди на обществото и страната, настоя Георгиев и повтори тезата на групировката на Костадин Костадинов за оставка на държавното управление.
 Костадинов желае оставката на кабинета
Костадинов желае оставката на кабинета

Възраждане брани от трибуната на Народно събрание независимостта и суверенитета на страната
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР