Парламентарната група на Продължаваме промяната обвини ПГ на ГЕРБ/СДС, че

...
Парламентарната група на Продължаваме промяната обвини ПГ на ГЕРБ/СДС, че
Коментари Харесай

ПП обвини ГЕРБ, че използва бежанците за политически популизъм“

Парламентарната група на " Продължаваме промяната " упрекна ПГ на ГЕРБ/СДС, че употребяват трибуната на Народното събрание за " политически популизъм ", обвързван с преместването на украинските бежанци от хотелите в държавните бази.

" Истината е, че България продължава да оказва нужната поддръжка за бягащите от войната. Изграден е потенциал от нулата, стартирана е стратегия да се одобряват бежанците , всеки с потребност от протекция е признат, а Националният проект за деяние при рецесии на ГЕРБ бе несъответстващ и неупотребим. България бе от първите страни, която реагира навреме, построи се нов програмен продукт на ГКПП-ата, сътвори се телефонна гореща линия, 99% са издадените заявления , президентът на Украйна Володимир Зеленски благодари, Народно събрание гласоподава законодателни промени в поддръжка, над 200 000 са минали през страната ", изброи в декларация на групата депутатът от Политическа партия Инна Иванова.
 ГЕРБ желаят властта да види наглата усмивка на Калина Константинова
ГЕРБ желаят властта да види наглата усмивка на Калина Константинова

Всички желаят нейната оставка, съгласно партията

Тя дефинира: " Грозно е да се употребява процеса по пренасяне за всяване на суматоха. Това, ГЕРБ е срамно - да се вършат внушения и да се основава безпорядък ".

ПГ на премиера Кирил Петков " не са сюрпризирани от безочието и лицемерието ", се споделя още в декларацията.

Държавата обезпечава всичко належащо - храна, безвъзмезден транспорт и места за настаняване, безпорядък няма, няма и да има, безапелационни са те.

В умозаключение " Продължаваме промяната " благодари на всички жители и организации, които са помогнали в процеса за оказване на помощ на украинските бежанци.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР