Парламентарната група на коалицията ГЕРБ/СДС няма да подкрепи кандидата за

...
Парламентарната група на коалицията ГЕРБ/СДС няма да подкрепи кандидата за
Коментари Харесай

ГЕРБ няма да подкрепи Денков за премиер на девиантно поведение

Парламентарната група на обединението ГЕРБ/СДС няма да поддържа претендента за министър председател на " Продължаваме промяната " за втория мандат за сформиране на държавно управление - Николай Денков. Това разгласи депутатът от ГЕРБ Десислава Атанасова пред публицисти в Народното събрание.

Тя изясни, че Денков е бил заместник-министър в държавно управление на Борисов, длъжностен министър в кабинета на Румен Радев и министър в държавно управление на Кирил Петков. Можем да приказваме за модела " Борисов-Радев-Петков ", уточни Атанасова и подсети, че Денков е бил заместител и на Меглена Кунева. Това значи ли, че Национална движение „Симеон Втори" и Тройната коалиция се завръщат , запита тя.
 Николай Денков - предлагането на Политическа партия за министър председател
Николай Денков - предлагането на Политическа партия за министър председател

Намерението е да се предложи държавно управление на малцинството

" Някои настояват, че вторият ешелон на ГЕРБ може да оглави кабинет на Политическа партия. Имаше една безспорна гражданска кандидатура, която имаше храброст в тази сериозна обстановка да поеме цялата отговорност и да показа кабинет. Вчера един доста професионален упорит кабинет да извършва програмата и целите си ", разяснява Атанасова.

" Тази кандидатура на Николай Денков е обречена ", оцени Атанасова и добави, че от ГЕРБ не са канени на диалози за втория мандат за сформиране на държавно управление.
 Председателският съвет завърши безмълвно
Председателският съвет завърши безмълвно

Не участваха представителите на ГЕРБ, Движение за права и свободи и " Възраждане "

Тя не знае на председателския съвет някои да е обсъждал кандидатурата на министър председател. Председателските препоръки се организират за разискване на дневния ред на Народното събрание, местата в пленарна зала и други сходни въпроси от вътрешния ред и разпоредбите на Народното събрание. Това, че някои си прави съдружен кръжок, в който ГЕРБ отказали да вземат участие поради това, че не е обществен, сподели Атанасова.

Тя уточни, че целите, изведени от Политическа партия, са част от целите на държавното управление " Габровски ", преписани .

" Това е едно държание, което е девиантно на моменти - не може да отречеш целите на едно държавно управление преди ден и да ги преповториш още веднъж в друго писмо, възмутена е Десислава Атанасова.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР