Парламентарната група на Изправи се.БГ! Ние идваме! има готовност да

...
Парламентарната група на Изправи се.БГ! Ние идваме! има готовност да
Коментари Харесай

Изправи се.БГ! Ние идваме! готви консултации с всички без ГЕРБ и ДПС

Парламентарната група на " Изправи се.БГ! Ние идваме! " има подготвеност да инициира през идната седмица диалози с останалите партии, като се изключи ГЕРБ и Движение за права и свободи, за поддръжка за държавно управление. Това съобщи Мая Манолова в коридорите на Народното събрание.

По думите ѝ срещите трябвало да се проведат обществено, без значение на коя партия бъде връчен третият мандат от президента.

Манолова счита, че президентът не следва да бърза с връчването на втория мандат, тъй като актуализацията на бюджета лишава време. Преразглеждането на парите на страната съгласно служебното държавно управление е належащо, с цел да се разпределят средства за две предстоящи рецесии - поради ковид и бежанците.

По думите ѝ всеки български жител може да реши кой е съпротива по това какви комисии е поел и какво председателство му е предоставено.

„ Осем от ръководителите на комисии са на „ ИТН “, ГЕРБ има комисията по медии и правата на индивида след сцените на полицейско принуждение. Движение за права и свободи има двете основни позиции по бюджет – икономическата и районната комисия “, сподели тя.

„ Крайно време е да спрем да се занимаваме с позиции и постове. Парламентът стартира да се занимава с тематики, които са отвън дневния ред за най-важното на жителите “ безапелационна е Манолова
 И след срещата с президента: Демократична България няма да поддържа кабинет на Българска социалистическа партия И след срещата с президента: " Демократична България " няма да поддържа кабинет на Българска социалистическа партия
С оглед на това, че третият мандат е спешен и в последна сметка ще почива на настройка, за която никой не е дал своя вот като такава, то...

Според нея проблемите, от които хората се вълнува, а точно пожарите, скока на цените, идващата четвърта вълна на коронавирус и мигрантската рецесия. 

Тя показа, че поданици на потърпевшото от пожарите село Югово са се обърнали към нея за помощ.

„ Ние от „ Изправи се! Ние идваме “ в този момент отсам отиваме в Югово като доброволци да подкрепим локалните хора и управляващи и да забележим на място с каква техника разполагат пожарните компании “ съобщи Мая Манолова.

Още:

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР