Парламентарната група на Има такъв народ ще направи всичко възможно

...
Парламентарната група на Има такъв народ ще направи всичко възможно
Коментари Харесай

С философско слово "Има такъв народ" пое курс към сговор и хармония

Парламентарната група на " ИТН " ще направи всичко допустимо да има държавно управление, а Народното събрание да работи през целия си четиригодишен мандат. Това съобщи от трибуната на Народното събрание Любомир Каримански, който приказва от името на парламентарната група. В предходния парламент ръководител на групата бе Тошко Йорданов, а Каримански оглавяваше бюджетната комисия.

Финансовият специалист показва променения метод на партията на Слави Трифонов, която в 46-ото Народно заседание не съумя да сформира държавно управление след спорове с " Демократична България " и " Изправи се БГ! Ние идваме ". Сега той приказва за трите правилото на човешкия живот - намиране на пътя един към различен, любознателността, креативното начало.

" Повечето хора са разнообразни и разнородни. Трябва да се радваме на благосъстоянието на душите и интелекта. Да покажем сговор. Призоваваме за благоприлично държание и усърдие, подобаващи на високия морал и честност на народния представител. През вековете будителите са съумели да отредят почтено място на българската нация измежду международното обучение и просвета. Необходими са възобновление и просвета. Съчетание на познание и морални полезности могат да минимизират корупцията ", сподели Каримански.

Открои значимостта на високите нравствени стандарти и хармонията сред човек, природа и нововъведения.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР