Парламентарната група на Има такъв народ (ИТН) внася в деловодството

...
Парламентарната група на Има такъв народ (ИТН) внася в деловодството
Коментари Харесай

ИТН се захваща с домашното насилие, в имена на министри не участва

Парламентарната група на " ИТН " (ИТН) внася в деловодството на Народното събрание, направен от тях Законопроект за изменение и допълнение на Закон за домашното принуждение.

На брифинг в Народното събрание депутатът от партията на Слави Трифонов Цветан Предов изясни , че фамилията, майчинството и децата са под протекция на страната и обществото. Превенцията е механизъм за отбрана на страната.
 Борисов: Аз се дръпнах, и Кирил, и Асен да го създадат
Борисов: Аз се дръпнах, и Кирил, и Асен да го създадат

Трябва експертно държавно управление, което да изкара цялостен мандат

Със законопроекта се планува метод , който да подсигурява прекъсването на домашното принуждение и да подсигурява физическата и психическата отбрана, което да докара до понижаване случаите на домашно принуждение, изясни Предов.

Със законопроекта задачата е да се дадат решения за дейности и механизми за рецидива на домашното принуждение. Законопроектът съдържа три и повече механизми.

Гражданите се чувствителни на тематиката домашно принуждение и следва да се има поради, че част от текстове в Истанбулската спогодба с решения на Конституционния съд не подхождат на Конституцията на Република България, сподели още Цветан Предов.

Има Такъв Народ ще създадат всичко допустимо, с цел да може обществото да почувства отговорността на страната.

Тошко Йорданов посочи , че Има Такъв Народ няма да поддържа самодейността на Българска социалистическа партия за джендър идеологията. Той бе безапелационен, че няма да разреши Има Такъв Народ да взе участие в политически заигравки.

От Има Такъв Народ отхвърлиха всевъзможни въпроси за бюджета и за изтеклите имена в медийното пространство за министър председател и министри от обединението ПП/ДБ.

Много се надяваме първо да има постоянно държавно управление и тогава да стартираме работата по бюджета, разяснява по-късно в коридорите на Народното събрание Станислав Балабанов от Има Такъв Народ. В противоположен случай, по думите му, каквото и да се преглежда в Народното събрание, в случай че няма работещ парламент със устойчиво държавно управление, се влиза в популистки разсъждения и оферти по макрорамката . Това било неточност и в 45-ия и 46-ия парламент.

И сега финансовата обстановка в страната е такава поради популистки решения, счита още Балабанов. Затова Има Такъв Народ се надяват на ясна, постоянна политическа обстановка и тогава да се приема незабавно бюджет.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР