Парламентарната група на ГЕРБ ще подкрепи всяко предложение, което се

...
Парламентарната група на ГЕРБ ще подкрепи всяко предложение, което се
Коментари Харесай

Цветанов: Ще подкрепим оставките на тримата министри, НФСБ ще гласуват „против“

Парламентарната група на ГЕРБ ще поддържа всяко предложение, което се внесе от министър-председателя, и трите оставки. Това сподели пред публицисти в Министерски съвет ръководителят на парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов след съдружния съвет ГЕРБ - „ Обединени патриоти ".
„ Съобразихме се и с решението на НФСБ, че ще гласоподават срещу оставките. Това е тяхно политическо решение, взето на съвет “, уточни той. „ Извлекли сме си поука, в случай че се постановат последващи промени, те да бъдат първо съветвани и съгласувани с сътрудниците ни без значение, че са от квотата на ГЕРБ “, добави Цветанов, представен от организация " Фокус ".
Попитан това значи ли, че НФСБ ще гласоподава срещу оставките, а ще поддържа новите претенденти той посочи: „ В общи линии се обрисува такава политическа обстановка. Но това по никакъв метод не въздейства на стабилността. Не трансформира общата ни цел за четиригодишен мандат “.
„ Премиерът разгласи на съдружните сътрудници решението, взето в ГЕРБ. И през вчерашния ден, и оня ден с премиера сме дискутирали съответните лични назначения “, изясни Цветан Цветанов. „ Коалиционните ни сътрудници се съобразиха и одобриха доводите на премиера “, сподели още Цветан Цветанов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР