Парламентарната група на ГЕРБ-СДС ще предложи Росица Кирова за зам.-председател

...
Парламентарната група на ГЕРБ-СДС ще предложи Росица Кирова за зам.-председател
Коментари Харесай

ГЕРБ предлага разжалвана от Слави за зам.-шеф на парламента |

Парламентарната група на ГЕРБ-СДС ще предложи Росица Кирова за зам.-председател на Народното събрание. Това разгласи водачът на партията Бойко Борисов на среща със софийския актив, предавана онлайн.

Председател на парламентарната група както и в 45-ото Народно заседание ще бъде Десислава Атанасова.

Любопитното е, че номинираната за зам-шеф на Народното събрание Росица Кирова бе регионален координатор на партия ИТН за област Видин. При една от визитите на към момента премиера Бойко Борисов я повози с джипката, пиха и кафе в центъра на дунавския град, а Слави Трифонов незабавно я изключи от партията си. Така вместо на Има Такъв Народ, Кирова се оказа лидер на листата на ГЕРБ и бе определена за народен представител.

Пред герберския актив Борисов още веднъж изля протяжна словесна дрънканица против президента Радев, здравния министър Стойчо Кацаров, който назова измамник, както и всичките си политически съперници. Даде да се разбере и че въобще не му харесва концепцията автомагистралите да се дават на концесия.

" Сега от " ИТН " желали да поставят автомагистралите на концесия, а това беше предложение на Национална движение „Симеон Втори" преди време. Хората ще би трябвало да си заплащат за всяко пътешестване ", сподели Борисов.

Той се обърна към съпартийците си с апел да не се поддават на провокации и че партията ще бъде ясна съпротива.

" Тая поддръжка от Движение за права и свободи, дето я получиха Има Такъв Народ, ще им излезе през носа. Има една сентенция: " Назаем брашно тъпкано се връща ", сподели още той.

Борисов повтори тезата си, че ГЕРБ няма да прави опит за кабинет.

" Ние, няма да вършим държавно управление, ще върнем мандата. Това, което се прави сега не е вярно. Да ги забележим какво ще създадат ", добави водачът на ГЕРБ.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР