Парламентарната група на ГЕРБ-СДС призова президента Румен Радев незабавно да

...
Парламентарната група на ГЕРБ-СДС призова президента Румен Радев незабавно да
Коментари Харесай

ГЕРБ настоя Радев незабавно да обяви дата за изборите и да разпусне парламента

Парламентарната група на ГЕРБ-СДС прикани президента Румен Радев неотложно да разгласи дата за изключителни парламентарни избори и да разпусне Народното събрание.

" Ако работата на сегашния парламент бъде изкуствено удължена, настояваме за основаването на анкетна комисия, която да опита да обясни най-малко част от събитията по абсурда с обвиняванията сред Радостин Василев, Тошко Йорданов и зам.-председателят на Народното събрание Татяна Дончева ", се споделя в декларация на парламентарната група, прочетена от депутата Тома Биков в Народното събрание.

От ГЕРБ-СДС показаха, че позицията им да не поддържат на първо четене актуализацията на бюджета се е оказала единствената вярна на фона на раздорите сред така наречен партии на митинга, които би трябвало да обезпечат парламентарно болшинство.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.

Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР