Парламентарната група на ДПС внася отново отхвърлените предложения за пълна

...
Парламентарната група на ДПС внася отново отхвърлените предложения за пълна
Коментари Харесай

ДПС прави нов опит да вмени на държавата пълна резивия на златните паспорти

Парламентарната група на Движение за права и свободи внася още веднъж отхвърлените оферти за цялостна инспекция на по този начин наречените " златни паспорти ". На трибунка в Народното събрание депутатът от Движение за права и свободи Хамид Хамид съобщи, че цяла България видяла, че министър председателят Кирил Петков поел ангажимент да поддържа предлагането на партията на Мустафа Карадайъ за инспекция на " златните паспорти " и да извърши такава инспекция, само че парламентарните групи отхвърлили предлагането.

Някой го е боязън от инспекциите и паническото отменяне да не бъде осъществена инспекцията от ден на ден стеснява кръга на тези, които го отхвърлиха. Стесняват се към връзките на Стамен Янев и мнозина китайци, които са получили златни паспорти въз основа на несъществуващи вложения, уточни Хамид.

Движение за права и свободи няма да одобри държанието на премиера, който се пробва да замете инспекцията за да отбрани себе си, съпартийците си, юристите си и китайците си. Движение за права и свободи ще извади скоро всички връзки сред тесния кръг и китайците, които работят за някои други служби.

" Кръгът се стеснява, някои бяга, само че би трябвало да се понесе отговорност за това. Цялата истина би трябвало да излезе нескрито и един път вечно би трябвало да се затвори страницата ", настоя Хамид Хамид.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР