Парламентарната група на ДПС твърди, че премиерът Кирил Петков отправил

...
Парламентарната група на ДПС твърди, че премиерът Кирил Петков отправил
Коментари Харесай

Депутат от ДПС: Кирил Петков ме заплаши, че ще ни оправи

Парламентарната група на Движение за права и свободи твърди, че министър председателят Кирил Петков отправил опасност към депутата от придвижването Станислав Анастасов преди няколко седмици като даже замесил името на координатора по глобите, който е с сан на дипломат в Съединените щати, Джеймс О`Брайън.

" Кирил Петков се опита да ме привика с жест. Застанах на отдалеченост към метър и половина - два, с цел да може въпреки всичко да се чуваме. Не държа някой да ми приказва на ушенце, ние сме срещу тези неща. Той ми сподели: " Аз ще ви оправя ". Не повярвах на ушите си, споделих " Моля ", а той повтори: " Аз вас ще ви оправя ", описа зам.-шефът на Движение за права и свободи Станислав Анастасов в Народното събрание през днешния ден и добави: " Каза " Джеймс О`Брайън е името на индивида, до три седмици очаквайте вести ".

Приканих го да излезе на трибуната и да го повтори, а той се облегна обратно и сподели: " До три седмици очаквайте вести ". Имаше сътрудници зад мен, от групата, апропо, тъй че има задоволително очевидци на случката ".

От Движение за права и свободи през днешния ден желаеха Народното събрание да прегледа препоръчаните от тях промени в Закона за енергетиката, само че настояването им беше отхвърлено и при прегласуването.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР