Парламентарната група на БСП за България внесе в деловодството на

...
Парламентарната група на БСП за България внесе в деловодството на
Коментари Харесай

БСП внесе в парламента решение за забрана на вноса от Украйна на селскостопанска продукция

Парламентарната група на „ Българска социалистическа партия за България ” внесе в деловодството на Народното събрание план на решение за възбрана за интервал от 6 месеца на вноса на селскостопанска продукция, а точно: пшеница, слънчоглед, изсъхнало мляко и пчелни артикули, оповестиха от пресцентъра на партията.

„ Длъжни сме да защитим българския народен интерес, българското земеделие и произвеждане и здравето на хората. Настояваме това да бъде едно от първите решения на Народното събрание ”, съобщи Корнелия Нинова при внасянето на законопроекта.

От името на 358 000 българи, които избраха да живеят в свободна страна, „ Възраждане “ упорства България да резервира останалия ѝ хранителен суверенитет.

От политическата организация желаят служебното държавно управление неотложно да спре вноса на украинско зърно, слънчоглед и друга земеделска продукция в България.

Да се внася от Украйна не е решение на българската страна, а на Европейската комисия. Вносът на украинско зърно доубива българското произвеждане и българските производители нямат пазар, с цел да осъществят родната ни продукция, показва Костадин Костадинов.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР