Парламентарната група на БСП внася предложение за създаване на анкетна

...
Парламентарната група на БСП внася предложение за създаване на анкетна
Коментари Харесай

БСП иска анкетна комисия по случая БНР

Парламентарната група на Българска социалистическа партия внася предложение за основаване на анкетна комисия в Народното събрание по случая БНР. Това сподели водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, съобщи кореспондент на БГНЕС.
Нинова уточни, че от 3 години предизвестяват за налагане на еднолична власт в България. „ Е, към този момент имаме тирания в деяние ”, съобщи Нинова.
Лидерът на Българска социалистическа партия сподели, че се стартира с изключените микрофони на публицистите в Министерски съвет, конференция без публицисти, без преса, публицисти, водени с белезници на разпити като очевидци.
„ И можем да изреждаме доста случаи на уволнени публицисти, поради това, че са си разрешили да подлагат на критика властта ”, добави още тя.
Нинова уточни, че не от през вчерашния ден публицисти приказват за оказван напън върху тях – публицисти от БНР.
„ Виждаме, че се пробва властта да замаже казуса и да го трансферира на техническо ниво, само че изключването на сигнала на БНР е невиждан случай в историята на България и ние желаеме и политическа отговорност и истината до край, по тази причина ще предложим и тази анкетна комисия ”, съобщи тя.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР