Парламентарната група на БСП призова Комисията за финансов надзор (КФН)

...
Парламентарната група на БСП призова Комисията за финансов надзор (КФН)
Коментари Харесай

БСП поиска колективната оставка на Комисията за финансов надзор

Парламентарната група на Българска социалистическа партия прикани Комисията за финансов контрол (КФН) да подаде групово оставка. Това сподели националният представител от ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “ Георги Търновалийски по време на брифинг в Народното събрание.
„ Не Народното събрание да желае отчет от КФН, председателката на комисията трябваше да тича с подобен отчет в Народното събрание и да изяснява за какво това се е случило. Получават задоволително, с цел да работят и да бъдат на равнището, на което желаеха да бъдат. След като са създали тези пропуски, през днешния ден би трябвало да поемат отговорност “, съобщи Търновалийски, представен от " Фокус ".
Той означи, че заместник-председателката на КФН Ралица Агайн е поела морална отговорност, като е подала оставка, само че органът е групов. Според него към този момент Народното събрание ще реши дали тези оставки ще бъдат признати.
„ Така се случва в естествените страни и при хора, които имат достолепие и чест “, съобщи още Търновалийски.
По-рано през днешния ден Народното събрание гласоподава оставката на Агайн и разиска проблема с банкрута на кипърската застрахователна компания " Олимпик ", която има офиси и у нас и поради която хиляди българи се оказаха без застраховки.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР