Парламентарната асамблея на НАТО призова за създаването на специален Международен

...
Парламентарната асамблея на НАТО призова за създаването на специален Международен
Коментари Харесай

Егор Чернев: НАТО призна Русия за терористична държава

Парламентарната асамблея на НАТО прикани за основаването на специфичен Международен арбитражен съд за експанзията на Руската федерация против Украйна и призна страната за терористична. Това заяви във " Facebook “ ръководителят на непрекъснатата делегация на Украйна в ПА на НАТО и народен представител от фракцията " Слуга на народа “ Егор Чернев, предава Укринформ, представена от Агенция Фокус.

" Парламентарната асамблея на НАТО прикани за основаването на специфичен Международен арбитражен съд за експанзията на Русия и я призна за терористична страна “, сподели Чернев, като осведоми, че съответната резолюция ще бъде изпратена до държавните управления и парламентите на всички страни-членки на НАТО.

По думите му всички 30 страни от НАТО са подкрепили предложенията на украинската делегация.

Политикът сподели, че подобен арбитражен съд би разрешил да се осъдят освен директните причинители на военни закононарушения, само че и висшето управление на Руската федерация.

Освен това той посочи, че в резолюцията са взети поради желанията за увеличение на доставките на оръжия за Украйна, създаването на съответни стъпки за влизане на Украйна в НАТО, както и основаването на механизъм за събиране на репарации от Руската федерация за нанесените вреди на страната.

Той също по този начин означи, че резолюцията, по самодейност на украинската страна, планува, че НАТО ще поддържа Украйна толкоз дълго, колкото е належащо.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР