Парламентарната аритметика е в ход, така коментира събитията от последните

...
Парламентарната аритметика е в ход, така коментира събитията от последните
Коментари Харесай

Тодор Байчев: Корупцията е герб на управлението „Борисов“

Парламентарната аритметика е в ход, по този начин разяснява събитията от последните часове у нас депутатът от Българска социалистическа партия Тодор Байчев. Стягането на редиците в държавната коалиция и опитът на ВОЛЯ да прави пазарлъци с Българска социалистическа партия, депутатът разяснява в предаването „ Актуално от деня “ по БСТВ.
„ Явно господин Марешки не си взима постоянно хапчетата от аптеките, които има “, сподели Байчев “ във връзка поставеното от водача на ВОЛЯ изискване към Българска социалистическа партия – социалистите да поддържат импийчмънт против президента, а в подмяна депутатите, чийто водач е Марешки, да гласоподават в интерес на вота на съмнение против държавното управление.
„ Корупцията се оказа един самобитен герб на ръководството на Бойко Борисов и ГЕРБ. Това е тематиката, която засегна хората и изкара всички тези младежи на улицата “, съобщи депутатът-социалист.
Байчев счита, че основният прокурор Иван Гешев е бил определен на поста по един много непрогледен метод. „ Моето персонално мнение е, че господин Гешев следва да премисли оставането си на този пост “, съобщи Байчев.
„ Чувството за недостижимост и демонстрацията на мощ изкараха хората. Всеки здравомислещ прокурор, в случай че искаше да претърси постройката на президентството, можеше да го направи в следработно време, в почивен ден. По някакъв различен метод, а не с демонстрацията на мощ “, сподели още Байчев.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР