Парламентарна делегация, водена от председателя на Народното събрание Цвета Караянчева,

...
Парламентарна делегация, водена от председателя на Народното събрание Цвета Караянчева,
Коментари Харесай

Цвета Караянчева отведе делегация на посещение в Азербайджан

Парламентарна делегация, водена от ръководителя на Народното събрание Цвета Караянчева, е на посещаване в Република Азербайджан. В състава на делегацията са ръководителят на Групата за другарство България – Азербайджан Хамид Хамид и националният представител Димитър Георгиев.

През първия ден от визитата българските делегати ще се срещнат с ръководителя на Мили Межлиса на Азербайджан Октай Асадов. Цвета Караянчева ще беседва с президента на Република Азербайджан Илхам Алиев. По време на визитата ръководителят на Народното събрание ще има среща и с министър-председателя на Азербайджан Новруз Мамедов.

Програмата планува българската парламентарна делегация да посети Центъра за български език и просвета в Славянския университет в столицата Баку, както и Център „ Гайдар Алиев “.

На 21 септември Цвета Караянчева и водената от нея делегация ще участват на тържественото съвещание във връзка 100-годишнината на Народното събрание на Азербайджан, като ръководителят на Народното събрание ще се подпише в почетната книга на Мили Межлиса.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР