Парламентаризмът и работата на народните представители не може да влезе

...
Парламентаризмът и работата на народните представители не може да влезе
Коментари Харесай

Красимир Янков: Предстои изчистването и на други влиятелни политически лица в ГЕРБ

Парламентаризмът и работата на народните представители не може да влезе в коловоза на “загубили тренинг “. Предстои ние да се върнем на полето на парламентарния живот и да обсъдим проблемите на ръководството на страната точно на тази повърхност. Това сподели пред БНР депутатът от Българска социалистическа партия и член на Националния съвет на партията Красимир Янков.

“Сега се чака от Българска социалистическа партия още веднъж да бъде коректив на ръководството и да прави своите оферти за метода, по който би трябвало да се ръководи страната “, уточни още той.

Той отговори дали е било неточност дългото неявяване на Българска социалистическа партия от Народното събрание. "Ръководството на Българска социалистическа партия не прави оценка и не проучва положителните и неприятните страни от това решение. Аз считам, че първоначално мощният политически акт след скандалните промени в Изборния кодекс дадоха своя резултат, получиха и незабавно реакция от нашия конкурент - ръководещата партия ГЕРБ, персонално от Бойко Борисов, и то за по-малко от 24 часа. Но след налагането на ветото от президента се обезсмисли бягството от дебата в пленарна зала. Моят апел тъкмо тогава беше Българска социалистическа партия да преразгледа решението си предвид на събитията “.

Янков разяснява и оставката на Цветан Цветанов от управителните позиции в партия ГЕРБ. “Оставката на Цветан Цветанов не ме изненадва. Борисов разгласи, че ще почисти партията и това е неговият сюжет “.

Красимир Янков добави, че правораздаването, което раздава Борисов, е изрично и в тази ситуация предстоящо. "Започва от Цветан Цветанов, следва изчистването, както той го схваща, и на други авторитетни политически лица от неговата партия, само че това е, с цел да оцелее ГЕРБ, с цел да оцелее Бойко Борисов “.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР