Парламентаристи от няколко партии във Великобритания публикуваха доклад, който за

...
Парламентаристи от няколко партии във Великобритания публикуваха доклад, който за
Коментари Харесай

Пристрастяването към социалните мрежи е истинска болест


Парламентаристи от няколко партии във Англия разгласиха отчет, който за първи път посочва пристрастяването към обществените мрежи като действителна и действителна болест, написа Fortune.

След няколко месеца проучвания и изследвания, отчетът оповестява в действителност алармиращи статистики за това по какъв начин обществените мрежи въздействат на психическото богатство на хора от разнообразни възрасти.

Както и преди сме чували, най-застрашени са младите. Според оповестените данни, единствено 12% от децата, които въобще не употребяват обществени мрежи, изпитват психически усложнения.

Цели 27% от връстниците им, които постоянно прекарват най-малко по три часа в обществените мрежи дневно, страдат от психически проблеми.
 Снимка 413021

Най-силно наранени са девойките, като 46% от тях страдат от възприятие за непълноценност, до момента в който 38% от момчетата, ползващи обществените мрежи постоянно, имат подобен проблем.
 Как да не се пристрастяваме към технологиите
Как да не се пристрастяваме към технологиите

Съвети от “бащата на iPod-a ” Тони Фадел

В английският парламент сега разискват дали да наложат налог от 0.5% върху всички доходи на компании като Фейсбук и Snapchat, поради вредата, която нанасят на младите.

Парите ще бъдат употребявани за основаването на държавно институция, което ще продължи да изследва методите, по които мрежите въздействат на душeвността ни, и ще прави нужното, с цел да образова обществото по отношение на рисковете.
 Как ни пристрастяват обществените мрежи
Каква е връзката сред Фейсбук, шоколада и откритите забравени пари в джоба

Fаcebook e конструирана от психолози, които работят с душeвността
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР