Паркур обществото в България в лицето на Сдружение Спортен клуб

...
Паркур обществото в България в лицето на Сдружение Спортен клуб
Коментари Харесай

Паркур обществото в България събира подписи за изграждането на тренировъчен парк

Паркур обществото в България в лицето на Сдружение " Спортен клуб Рекриейт София " провежда петиция за събиране на подписи за построяването на паркур парк в София. Причината е, че състезателите, които практикуват този извънредно бързо разрастващ се спорт, нямат уместно място за тренировки. 

Доказателство за все по-бързо набиращата известност на най-новата дисциплинираност в гимнастическото семейство е семейството на България на кръг от Световна купа през 2021 и 2022 година. Следваща 2023-а Българската федерация по гимнастика още веднъж ще одобри международния хайлайф. 

Идеята е оборудването да бъде построено в Западен парк, регион Илинден в столицата и да бъде ситуирано на повърхност от 750 квадратни метра. 
 Девето и 11-о място за българските състезатели на Световната купа по паркур в София Девето и 11-о място за българските състезатели на Световната купа по паркур в София
" Паркур обществото в България се нуждае от оборудване, на което да практикува. За втора поредна година в България се организира Световна купа по паркур, а състезателите нямат къде да упражняват триковете и съчетанията си. Подкрепени сме от Федерацията по гимнастика и имаме достъп до залите им, само че те не са тъкмо това, от което имаме потребност като уреди. Както всяко огромно общество с хибридна устременост към спорт и просвета, желаем най-сетне да получим място, на което можем да упражняваме обичания си спорт. От " Рекриейт София " желаеме да променим това. Можете да ни подкрепите, като подпишете тази петиция. Паркур паркът ще бъде с приблизителни размери 750 кв. м. и ще се намира в София - Западен парк, регион Илинден. Благодарим ви, действаме ", написаха от клуба във Facebook. 

Ако желаете да подкрепите петицията, за която към този момент са събрани 500 от нужните 1000 подписа можете да го извършите във Фейбук на Сдружение " Спортен клуб Рекриейт - София ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР