Парковете в Париж днес са затворени за посещения заради силни

...
Парковете в Париж днес са затворени за посещения заради силни
Коментари Харесай

Затвориха парковете в Париж заради силни ветрове

Парковете в Париж през днешния ден са затворени за визити поради мощни ветрове, заяви в профила си в Туитър кметството на френската столица, представено от ТАСС, съобщи Българска телеграфна агенция.

" Парковете, градините и гробищата са затворени поради неподходящите метеорологични условия ", се споделя в известието.

Националната метеорологична работа " Метео Франс " разгласи, че поради бурния вятър вкарва предпоследната, " оранжева " степен на паника в 44 департамента във Франция, в това число в региона на Париж - Ил дьо Франс. По данни на службата навътре в страната се чакат ветрове с пориви със скорост до 110 км/ч, а в департаментите на атлантическото крайбрежие - до 130 км/ч.

" Метео Франс " предизвести, че неприятното време може да се отрази на работата на въздушния, морския и железопътния превоз и да аргументи спиране в електроснабдяването и телефонните връзки.

Синоптиците приканиха жителите по опция да не пътуват и да приберат на закрито всички предмети, които може да бъдат отнесени от вятъра.

Силни ветрове основават проблеми и на уредниците на годишните карнавални шествия в цяла Западна Германия, а едно от тях даже беше анулирано, съобщи Асошиейтед прес.

Организаторите на обичайно огромни карнавални шествия в градове като Майнц, Кьолн и Дюселдорф се отхвърлиха от присъединяване на коне в днешните прояви. Кьолн се отхвърли и от знамената и транспарантите, а шествията в Дюселдорф и Мюнстер бяха отсрочени с два часа. Град Ботроп в региона на Рур напряко анулира парада си.

Очаква се по-късно през днешния ден ветровете да утихнат.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР