Паркирането в София често е проблем, а ситуцията косвено влияе

...
Паркирането в София често е проблем, а ситуцията косвено влияе
Коментари Харесай

Майстор на паркирането си навлече критики СНИМКА

Паркирането в София постоянно е проблем, а ситуцията индиректно въздейства и на пешеходците. Някои водачи вземат решение да паркират по тротоари, пешеходни пътеки и алеи, с цел да се оправят по-бързо с търсенето на паркомясто.

Такъв е и идващият случай от кв. " Гео Милев ". Гражданин споделя фотография, на която се вижда заел тротоар автомобил, а и мъничка част от зелена повърхност. Мъжът не е впечатлен от действието на лидера, като му предлага да носочи вниманието си и към улицата

  " Трябваше някак си и улицата да превземе. Щеше да е още по-добре ", заключава Ели М.

Критики към паркирането насочат и други поданици на квалтала, срещнали обявата в социалтана мрежа   Фейсбук. Някои подхождат с голяма доза подигравка, другии с доброжелателни препоръки. Не липсват и жители, считащи, че казусът може да се реши само със наказания. Вижте някои от саркастичните, духовити и злободневни мнения на столичани:

" Той е единствено за 2 минути да си вземе ка

фе и не пречи на никого. Просто доста са се разглезили тия майки с колички да вървят все по тротоари ", написа Тодор Ч.

" Аз съм засегнат, че единствено той е спрял там. Тротоар като слънце, а хората се чудят къде да паркират. Дано и други последват образеца му ", иронизира столичанина.

" Минавам с количката по този тротоар съвсем всеки ден и дните, в които не тегля (поне) една мислено се броят на пръсти. Как ще спреш по този начин и ще решиш, че е ОК не знам! ", написа Деница Д.

" Не пречи ", иронизира гледката Валери Й.

" Това е тъй като няма страна ", установи със размах Владимир Г.

Проблемите с паркирането не са непознати и на останалите огромни градове в страната, а както в София, по този начин и на други обитаеми места постоянно водачи и жители прескачат границата на допустимото. Подобни образци за жалост не липсват.

Припомнете си някои от случаите:
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР