Паркиран автомобил до столичен магазин блокира достъпа на майки с

...
Паркиран автомобил до столичен магазин блокира достъпа на майки с
Коментари Харесай

Не се научиха! Шофьорка с нагла проява, блокира тротоар в София СНИМКИ

Паркиран автомобил до столичен магазин блокира достъпа на майки с колички.

Не се научиха, че на тротоар автомобил не се стопира... има ли изобщо вяра да се научат в миналото?! Ето следващата нагла демонстрация от столицата - жена най-нагло е паркирала возилото си на тротоар в миг, когато майка с количка е прекосявала по него.

" Една простовата госпожа най-нагло паркира автомобила си (ако това изобщо може да се назова паркиране) пред количката с детето ми, която бутах по тротоара ", алармира Валентина Илчева в обществената мрежа Facebook.

Илчева е " похвалила " дамата за превъзходното паркиране, а шофьорката гордо отвърнала:  " Да! Не съм единствена! ".

" Ами не, единствена е - другите, паркирали там, са създали място за прекосяване ", написа Валентина.

На дамата й се е наложило да слезе с бебешката количка на пътното платно, където е ясно, че минават коли.

" И поради такива небогати и злобни душици се постанова да сляза с количката на пътя, където минават коли... Въпросната госпожа най-нагло си влезе да пазари в Мръвкарницата. Дано се наяде най-малко! Едно скърбя даже не сподели, не е научена на обикновени човешки маниери ", безапелационна е Валентина Илчева.

Илчева към този момент е подала сигнал за наглото паркиране до виновните институции. Тя се надява точно те да вземат отношение по проблема.

Меги Максимова споделя в мненията, че всеобщо стопират на въпросното място поради магазина. " Просто би трябвало да се измисли паркинг може би, тъй като всички стопират по този начин, в това число и аз, не се лаская, просто няма къде ", признава Меги. На този коментар Валентина дава отговор по този начин: " Едно е да спреш наполовината на тротоара и да може да се минава от едната страна, напълно друго е това прекъсване. Аз по принцип в никакъв случай на никой нищо не съм споделила, нито съм се заяла, нито съм държала сметка, само че и до момента не са ми спирали по този метод и то демонстративно, пред количката ".

Вижте фотоси, които демонстрират наглото паркиране:

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР