Паркингите на полицията в Пловдив се оказаха тесни за огромния

...
Паркингите на полицията в Пловдив се оказаха тесни за огромния
Коментари Харесай

Паркингите на КАТ-Пловдив се оказа тесни за иззетите автомобили на пияни и дрогирани шофьори

Паркингите на полицията в Пловдив се оказаха тесни за големия брой конфискувани коли от пияни и дрогирани водачи през последните месеци. Поради тази причина органите на реда прикани Национална агенция за приходите да организира по-бързо търговете за колите, с цел да може да се освободи място за неспиращия напор от новите иззети транспортни средства, оповестява „ Българска национална телевизия “. 

Данните демонстрират, че за последната половин годината са конфискувани близо 130 автомобила от водачи, които са седнали зад кормилото след използването на алкохол или наркотични субстанции. За множеството от тях е издадено окончателно решение на съда, че се изземват в интерес на страната

От приходната организация изясняват, че до края на месеца, при тях са постъпили правосъдни актове за осъществяване за 151 коли. Около 1/3 от тях са в съсобственост и заради тази причина процедурата за продажбата им се удължава. Други 69 са с наложена от Министерство на вътрешните работи възбрана за нова регистрация за интервал до една година и преди приключването на този период те не могат да бъдат продавани.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР