Паркинг за 18 автомобила е завършен в междублоковото пространство на

...
Паркинг за 18 автомобила е завършен в междублоковото пространство на
Коментари Харесай

Пускат нов паркинг в Северен с места за 20 лева

Паркинг за 18 автомобила е приключен в междублоковото пространство на бул. " България " № 45-47, зад очна клиника „ Луксор ”. Три паркоместа са непокътнати за хора с увреждания, заяви кметът на регион " Северен " Ральо Ралев. Старата асфалтова настилка и бетонните плочи са махнати, строителите са създали нова здрава основа от трошен камък, като от горната страна тя е запечатана с осем сантиметра асфалтобетон. Монтирани са и скоби, тъй като местата, като се изключи инвалидните, ще се наемат против 20 лв. такса на месец, както е планувано по общинската разпоредба.

Успоредно с това бяха сменени уличните и градинските бордюри, построени са декоративни вази към дървета и две нови дъждоприемни шахти за отводняването.

Благоустрояването и местата за паркиране костват 35 000 лв.. Това е петият паркинг, построен в жилищните комплекси на региона. Останалите се намират на бул. " България " № 2-4, на ул. " Полк.Сава Муткуров " № 65-73 и ул. " Порто Лагос " ; на ул. " Победа " №15-21 и ул. " Добротич " ; ул. " Васил Левски " №1-5 и ул. " Абоба ".

Общо местата, отдадени до този миг чартърен в региона, са 165 броя.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР