Паркът на улица Иван Рилски в район Северен е привлекателен,

...
Паркът на улица Иван Рилски в район Северен е привлекателен,
Коментари Харесай

На произвола на съдбата: Парк в Пловдив впечатли с неокосена трева

Паркът на улица " Иван Рилски " в регион " Северен " е прелъстителен, само че не и за пловдивчани, а единствено за рисковите вредители.

Това е единственият парк в регион " Северен ", а по думите на Бойко Попов, който алармира за положението, в което се намира паркът, през летния сезон е цялостен с родители и деца, по тази причина е и възмутително, че мястото не се поддържа добре от районното кметство.

Паркът, в който се намира и детска площадка, е обраснал с трева, като пловдивчани не помнят по кое време тя за последно е била окосена. Бурени към този момент завладяват плочките, а една от люлките на детската площадка към този момент от месеци е счупена и няма кой да се погрижи за нея. Пейките за отдих също не са в положително положение - някои са изпочупени, други изкривени и небоядисани.

Бойко написа в обществените мрежи, че още когато се е ремонтирала детската площадка, са изсекли дървета и се е засадила рехава растителност - кой знае за какво наречена алпинеум.



" Пълно е с комари, не се пръска изобщо, не се пръска и коси против кърлежи. Всички сме разочаровани от тъжната панорама, само че нямаме избор. Друга детска площадка наоколо просто няма. ", споделя Бойко Попов.

Провокиран от коментар, който гласи: Досега вместо да снимате и да се възмущавате - да бяхте го окосили ", Бойко споделя, че той самият е работил в общинска компания и до момента жители не му ми правили работата: " Напротив, постоянно сме реагирали бързо и в точния момент! Оперативна програма " Градини и паркове " има задоволително огромен личен състав всичко е въпрос на организация! Аз не обявявам това, с цел да се заяждам, нито политизирам и показвам партии! Аз обявявам това като коректив на дейностите или бездействията на общинските управляващи! А такива като този, да речем, жител, който ме кара аз да правя работата на Общината, очевидно са служащи от въпросното Оперативна програма и гледат някой различен да им свърши работата, а след това да си вземат незаслужените заплати! ".



Снимки: Бойко Попов / Facebook
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР