Парк и СПА хотел Марково официално отвори врати за посетители,

...
Парк и СПА хотел Марково официално отвори врати за посетители,
Коментари Харесай

Парк и СПА хотел Марково - новата лукс дестинация

Парк и СПА хотел Марково публично отвори порти за гости, откакто бе изцяло реновиран. Изискано празненство събра на елита на Пловдив по случай събитието. Комплексът се намира в подножието на Родопите и е единствено на 6 километра от Пловдив. Хотелът е издигнат преди няколко години и в този момент след огромен ремонт е подготвен да посрещне своите посетители в цялостния си искра.

Ресторантът му е с изцяло нова визия, в него са вложени най-сериозните вложения при ремонта. Той разполага с тераса, от която се открива невероятна панорамна панорама към града на тепетата. Изградена е и напълно нова банкетна зала, която е измежду желаните от младите пловдивчани, които възнамеряват да минат под венчило. По този метод ресторантът е подобаващ за сватби, фамилни и фирмени тържества. Снабден е със специфична шумоизолация и по този метод обезпечава спокойствието на останалите гости в комплекса. А менюто включва типични български специалитети и доста изкушаващи ястия от интернационалната кухня. 

Парк и СПА хотел Марково разполага с 81 стаи, които са напълно реновирани, освежени и с нов тип. Изцяло освежен е и СПА центърът - модерните зони за релакс и СПА изкушения ще създадат почивката ви незабравима. В комплекса е обособена конферентна зала и безвъзмезден паркинг с потенциал от 200 автомобила.

В Пловдив хотелите, които разполагат с басейни, се броят на една ръка, а парк и СПА хотел Марково е един от тях. Комплексът разполага с вътрешен и външен басейн, подобаващи както за спорт, по този начин и за занимания. Водата на вътрешния басейн е с температура 32 градуса по Целзий. В СПА зоната са ситуирани кътчета за релакс и тонус - парна баня, римска баня, турска баня - хамам, както и джакузи, инфрачервена и финландска сауна, ледена стая, релакс зона, ВИП стая и доста масажни кабинети.

Любителите на тениса също ще останат сюрпризирани - за тях работят два открити корта. В добавка към тази екстра в комплекса има зала за игри и тенис маса. Така парк и СПА хотел Марково се трансформира в отлично място за отмора на цялото семейство и бягство от шума на огромния град. Най-малките могат да се забавляват в двата детски центъра, които оферират разнообразни игри и са напълно новооборудвани.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР