Парк и СПА хотел Марково официално отвори врати за посетители,

Парк и СПА хотел Марково официално отвори врати за посетители, ...

Парк и СПА хотел Марково - новата лукс дестинация.Парк и СПА хотел Марково официално отвори врати за посетители, след като бе напълно реновиран. Изискано парти събра на елита на Пловдив по случай събитието. Комплексът се намира в подножието на Родопите и е само на 6 километра от Пловдив. Хотелът е построен преди няколко години и сега след мащабен ремонт е готов да посрещне своите гости в пълния си блясък.

Ресторантът му е с напълно нова визия, в него са вложени най-сериозните инвестиции при ремонта. Той разполага с тераса, от която се открива невероятна панорамна гледка към града на тепетата. Изградена е и изцяло нова банкетна зала, която е сред предпочитаните от младите пловдивчани, които планират да минат под венчило. По този начин ресторантът е подходящ за сватби, семейни и фирмени тържества. Снабден е със специална шумоизолация и по този начин осигурява спокойствието на останалите посетители в комплекса. А менюто включва типични български специалитети и много изкушаващи ястия от интернационалната кухня. 

Парк и СПА хотел Марково разполага с 81 стаи, които са изцяло реновирани, освежени и с нов вид. Изцяло обновен е и СПА центърът - модерните зони за релакс и СПА изкушения ще направят почивката ви незабравима. В комплекса е обособена конферентна зала и безплатен паркинг с капацитет от 200 автомобила.

В Пловдив хотелите, които разполагат с басейни, се броят на една ръка, а парк и СПА хотел Марково е един от тях. Комплексът разполага с вътрешен и външен басейн, подходящи както за спорт, така и за забавления. Водата на вътрешния басейн е с температура 32 градуса по Целзий. В СПА зоната са разположени кътчета за релакс и тонус - парна баня, римска баня, турска баня - хамам, както и джакузи, инфрачервена и финландска сауна, ледена стая, релакс зона, ВИП стая и много масажни кабинети.

Любителите на тениса също ще останат изненадани - за тях работят два открити корта. В добавка към тази екстра в комплекса има зала за игри и тенис маса. Така парк и СПА хотел Марково се превръща в чудесно място за почивка на цялото семейство и бягство от шума на големия град. Най-малките могат да се забавляват в двата детски центъра, които предлагат различни игри и са изцяло новооборудвани.

Източник: marica.bg