Парите за модернизацията на Българската армия са необходими, а проектът

...
Парите за модернизацията на Българската армия са необходими, а проектът
Коментари Харесай

Красимир Каракачанов: Парите за модернизацията на армията са необходими

Парите за модернизацията на Българската войска са нужни, а планът за нова техника за Сухопътни войски е най-важният. Това съобщи министърът на защитата Красимир Каракачанов, откакто организира видеоконферентна връзка с контингентите зад граница по случай 6 май.

По мотив Деня на храбростта и празник на Българската войска поздравления насочи и началникът на защитата генерал-лейтенант Андрей Боцев. В разнообразни задачи зад граница вземат участие близо 205 военнослужещи. Най-усложнена е ситуацията в Афганистан и Мали, оповестиха по време на конферентната връзка българските военнослужещи там.
Красимир Каракачанов, министър на защитата: Моето разбиране е че министърът на финансите е уверен в това което би трябвало да се случи. Няма за по кое време да забавим тези планове. Проектът за сухопътни войски е най-важният. Сумата, която сме предложили на Министерството на финансите е без Данък добавена стойност. ДДС-то се начислява в допълнение. 1 милиарда 220 млн. и 1 милиарда 500 млн. Очаквам до края на май сътрудниците да довършат плана за флота, с цел да мога да приказвам и съответно за него.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР