Парите за инвалиди изтичат, не стигат до реалните хора с

...
Парите за инвалиди изтичат, не стигат до реалните хора с
Коментари Харесай

От 1500 до 2500 лв. вървял рушветът за фалшив ТЕЛК във Варна

Парите за инвалиди изтичат, не стигат до действителните хора с увреждания, а подтикват елементи от популацията да не работи. Това съобщи зам. основният прокурор Иван Гешев на конференция, заяви Черно море .

В избрани елементи от страната няма смисъл да се работи, в случай че имаш ТЕЛК. Дори Национален осигурителен институт не разполага с настояща информация за ставащото в страната в отношение на здравната експертиза. Хващаме казуса след осъществено закононарушение, само че можем да подадем установеното към органите на властта. С сложни дейности можем да разгадаем казуса и отпусканите милиарди не са целево излазходвани. На места това е бизнес, съществува нещо като дружество, незаконно съдружие, компания, сами си търсят клиентите, добави Гешев и разкри, че във Варна не е имало предпочитание да се работи с роми, а рушватът е бил сред 1500 и 2500 лева

За 2 година в този сегмент на ТЕЛК има задоволително инспекции. В случая от Ловеч са направени разкрития. В Търговище има и присъда на доктор от ТЕЛК. В Силистра и Плевен работата продължава интензивно, оповестиха още на конференцията.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР