Парите свършиха: Тотев затегна крана на районните кметове Район Централен

...
Парите свършиха: Тотев затегна крана на районните кметове Район Централен
Коментари Харесай

Колосална сума отива за Бунарджика и галерията

Парите свършиха: Тотев стегна крана на районните кметове

Район " Централен " явно се употребява с преференции в управническата стратегия на локалната власт. На кмета Георги Стаменов е гласувано най-голямото доверие, в случай че се съди по отпуснатите средства. За благоустрояване на Бунарджика на районната администрация са дадени тази година 2 млн. лв., за преустройството на Детмаг " Снежанка " в художествена изложба - още 1,1 милиона. Обществените поръчки са извършени в региона, там са определени изпълнителите и се реализира надзор. Стаменов ще реже и лентата в компанията на градоначалника, чието име райкметовете наложително загатват с признателност, когато става дума за бюджетно финансиране.

Иначе и в кварталите в центъра тази година няма атака. От предходната есен продължава ремонтът на ул. " Захари Стоянов " и в кметството се надяват с остатъка от парите да закърпят още няколко улици.

При към 200 000 лв. за поправки и благоустрояване няма по какъв начин да се отделят пари даже и за завършването на улици, артисали заради липса на средства от оперативна стратегия " Региони в напредък ". Една от тях е " Неофит Бозвели ". Райкметът е направил отчет до огромната община и чака благословията на Иван Тотев.

От финансовата стратегия " увисна " и реконструкцията на Дондуковата градина, за която от четири години ​се чака да стартира ремонт.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР