Парите, събрани от продажбата на календар в община Смолян, ще

...
Парите, събрани от продажбата на календар в община Смолян, ще
Коментари Харесай

За 10-месечно бебе даряват парите, събрани от календар в Смолян  

Парите, събрани от продажбата на календар в община Смолян, ще се дарят за здравето на 10-месечно бебе от Смолян, оповестиха от локалната администрация.
Чрез самодейността „ Да покажем хубостите на община Смолян в календар “ в края на предходната година бяха получени160 фотоси, запечатали хубостите на Родопа планина.
Кадрите съдържат детайли от градския пейзаж, естествени дадености, разкриващи неповторимата атмосфера и природа на района през четирите годишни сезона. Комисия избра от тях 25 и направи календар с красивите снимки за 2019-та година.

„ Дойде време да Ви срещнем и с дребното ангелче, на което всички Вие - положителни хора, ще помогнете, купувайки календара на община Смолян. Детето се споделя Елисавета Антонова Кацарова. Само на 10 месеца е, само че за жалост страда от епилепсия. За да се усъвършенства положението на мъничката Елисавета, е нужно тя да бъде подложена на интензивна рехабилитация “, се споделя в известието.
Всеки, който желае да закупи календар и да й помогне, може да го направи до 30.01.2019 година Пред специфична комисия от община Смолян ще бъдат отворени кутиите с дарения и ще бъдат преброени събраните средства.
Още на идващия ден дарението ще бъде връчено на фамилията. Остават по-малко от две седмици дотогава. Нека всеки, който желае, да показа тази обява, с цел да доближи до повече хора, които желаят да оказват помощ.
Календара може да бъде платен от община Смолян, от салон за хубост " Kukla ", магазини за сувенири " Мария ", магазин за GSM-аксесоари на кино „ Дружба “, РДТ " Николай Хайтов ", Старата книжарница в Райково или посредством пощальон.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР