Парите са предназначени за нуждите на неотдавна създаден благотворителен фондБританската

...
Парите са предназначени за нуждите на неотдавна създаден благотворителен фондБританската
Коментари Харесай

Ема Уотсън дари 1 млн. паунда срещу сексуалното насилие

Парите са предопределени за потребностите на наскоро основан благотворителен фонд

Британската актриса Ема Уотсън подарява 1 милион паунда за потребностите на наскоро основан благотворителен фонд, който ще се занимава с поддръжка на дами, потърпевши от полово принуждение.

Новата благотворителна организация се назовава „ Фонд за правдивост и тъждество “ (The Justice and Equality Fund).

Учредена е от дами, работещи за английската развлекателна промишленост. Целта им е да съберат 2 милиона паунда, с цел да водят битка със половия тормоз и дискриминирането по сексуален симптом. Сънародникът на Уотсън Том Хидълстон и актрисата Кайра Найтли също се включиха във фонда с по 10 хиляди паунда.

БГНЕС напомня, че 200 известни английски актриси, измежду които Кейт Уинслен, Емили Кларк и Джоди Уитакър, са измежду подписалите петиция с искане за преустановяване на половия тормоз към дамите.

На фона на свадите с обвинявания в полов тормоз в Съединени американски щати закупи известност онлайн придвижването против половото принуждение, чиито участници се сплотиха под хаштага #MeToo ( " Аз също " ). Движението бе подкрепено от работещите в американската киноиндустрия, малкия екран и театъра, обединени под името Time`s Up ( " Дойде време “). Сред тях са актрисите от Холивуд Натали Портман, Ема Стоун, Рийз Уидърспун, Ашли Джъд, Кери Уошингтън и доста други.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР