Парите са дадени от фирма Арт Елит ЕООД, за да

...
Парите са дадени от фирма Арт Елит ЕООД, за да
Коментари Харесай

Кметицата На Подуяне Проговори За Арестуваната С Колосален Подкуп Юристка!

Парите са дадени от компания " Арт Елит " ЕООД, с цел да бъде извоювана социална поръчка за саниране на блок. Стойността на поръчката е 2 000 000 лв.. Има данни и за още изнудвани компании. Една от тях е пратила Геринска на отмора в хотел.

" За мен тези почивки и връзки са вест. На мен технологията на протичащото се не ми е ясна. Трябва да оставим способените органи да си свършат работата. Ние спомагаме изцяло ”, съобщи Митова.

В момента се ревизира цялата документи обратно във времето. Лилия Геринска преди е била на сходна служба в друга администрация. В " Подуяне " постъпила по нормалния ред, само че кметицата изясни, че не знае детайлности, защото заварила юрисконсултката при започването си в общината.

Геринска е арестувана в столичния жк " Овча купел " сега на приемането на парите. Банкнотите не са били белязани, само че пък за сметка на това антимафиотите изненадали както Геринска, по този начин и индивидът, който й е дал подкупа. Двамата не очаквали, че ще бъдат разкрити, съобщи през вчерашния ден на брифинг шефът на ГДБОП Ивайло Спиридонов.

Информацията, че предаването ще стане във вторник, била получена минути преди предаването на рушвета. Сигналът за корупционните дейности на Лилия Геринска пък бил получен през октомври, м.г., като той бил от човек, осведомен с активността й.

Според прокуратурата това не е първият случай на взимане на рушвет. Геринска оглавявала комисията за публични поръчки. Според данните на проверяващите тя преправяла подписи, подменяла документи, в това число сменяла изискванията на поръчката.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР