Парите от търга, в който е участвал Даниел Александров, ще

...
Парите от търга, в който е участвал Даниел Александров, ще
Коментари Харесай

Трико и купа на Даниел Александров събраха 7000 лева за ремонт на болница във Враца


Парите от търга, в който е взел участие Даниел Александров, ще отидат за ремонта на АГО отделението на МБАЛ „ Христо Ботев ” - гр. Враца

Медалистът по битка и член на ГЕРБ Даниел Александров взе участие в благотворителен търг за набиране на средства за ремонт на акушеро-гинекологичното поделение на болничното заведение във Враца - МБАЛ „ Христо Ботев ”.  

Трико и купа на сребърния ни медалист на европейското от 2020 година донесоха 7 000 лв. доход към самодейността и бяха най-скъпо продадените предмети. Общата събрана сума за идеята е била 38 500 лв., написа в профила си във Facebook Даниел Александров. Той прибавя:

„ Обединени сме освен по-силни, само че и по-смислени в дейностите и желанията си. Това е моето обръщение към хората в Народното събрание. Успяваме, когато сме дружно. Намираме положителните решения, когато сме дружно. Обсъждаме всички гледни точки, когато сме дружно. И се разделяме, когато сме страхливци и когато сме умни единствено за пред камерите, тъй като умните хора са виновни и не бягат от диспути и от решения. Щастлив съм, тъй като моите мемоари от надпревари в живота ми донеса 7000 лв. към общия доход от търга и бяха най-скъпо продадените предмети ”, написа той и разгласява фотоси от събитието.

 



Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР