Парите от първия транш по Плана за възстановяване се очакват

...
Парите от първия транш по Плана за възстановяване се очакват
Коментари Харесай

Атанас Пеканов: Парите от Плана за възстановяване се очакват

Парите от първия транш по Плана за възобновяване се чакат през идните седмици, съобщи вицепремиерът
" Икономиката е сложена пред огромна неустановеност. От една страна експанзията на Русия, инфлационен напън, който се уголемява, както и икономическото закъснение в Китай, което забавя цялата стопанска система ", това съобщи служебният вицепремиер Атанас Пеканов във връзка растящата инфлация.

" Служебният кабинет работи по заложения проект от постоянния кабинет. Комуникационната тактика е съвсем подготвена. Техническите въпроси сега се почистват. Най-добрият вид е да има конкурс, в който да изберем признака, който ще бъде на бъдещата евро монета. Трябва да е български знак, с който се гордеем ", сподели той по въпроса с влизането на България в Еврозоната. 

" В дейни полемики сме с Европейската комисия. В момента топката е в полето на Европейска комисия, всички документи, които са нужни от българската страна, са изпратени. По конкретизиране на първия транш всичко е изпълнено. Парите от него би трябвало да дойдат в идните седмици ", съобщи Пеканов пред Българска национална телевизия във връзка средствата от Плана за възобновяване. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР