Парите не са водещи за голмайстора на Лацио Чиро Имобиле

...
Парите не са водещи за голмайстора на Лацио Чиро Имобиле
Коментари Харесай

Какво би накарало Имобиле да смени клуба? Агентът му обяснява

Парите не са водещи за голмайстора на Лацио Чиро Имобиле при избора му къде да продължи кариерата си, съобщи сътрудникът на италианския нападател - Марко Сомела. Таранът има 27 гола в 26 мача в Серия А този сезон и се трансформира в апетитна хапка за грандовете.
" Имобиле и Лацио вършат изключителни неща. Числата приказват сами за Чиро. Той е пред нападатели като Кристиано Роналдо, Роберт Левандовски и Килиан Мбапе. Лацио стана фактор в италианския футбол и се надявам скоро шампионата да се възобнови, тъй като интригата е огромна ", сподели Сомела пред Тuttomercatoweb.

 Имобиле: Лацио продължава да мечтае

Имобиле игра за Ювентус, Дженоа и Торино, а през 2016 година президентът на Лацио Клаудио Лотито го върна в Италия, като го притегли от Севиля за 9,45 милиона евро.

" В предишното Чиро е правел разнообразни избори и в никакъв случай парите не са били водещ фактор. Той постоянно е избирал да отиде там, където ще се усеща обичан и скъп. Колкото за възможен предстоящ трансфер, който го желае, би трябвало да почука на вратата на Лотито и, естествено, на вратата на Чиро ", сподели още сътрудникът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР