Парите, които ще бъдат прехвърлени от бюджета на Прокуратурата към

...
Парите, които ще бъдат прехвърлени от бюджета на Прокуратурата към
Коментари Харесай

Петков отговори на Радев: Правителството и новото ръководство на КЕВР работят целенасочено

Парите, които ще бъдат трансферирани от бюджета на Прокуратурата към този на Българска академия на науките са „ инвестиция в бъдещето “. Този коментар направи министър-председателят пред публицисти в Брюксел. Според него, и сега средствата за държавното обвиняване са задоволително огромни, а „ всички българи плащаме прекомерно огромна цена, изключително за равнището на правораздаване, което имаме “.

По мотив коментара на президента Румен Радев за обстановката в енергетиката, министър председателят беше безапелационен – измененията в системата се движат в вярната посока и с новото управление на КЕВР. Правителството работи целеустремено и с новото управление на КЕВР ще бъдат реализирани доста положителни резултати.

Зеленият документ ще падне, само че това ще стане, когато рискът за напън върху здравната система бъде изцяло минимизиран. Думите на министър-председателя са във връзка готвения митинг на партия „ Възраждане “. Петков беше безапелационен, че митингът не би трябвало да се употребява от хора, свързани с престъпния свят. Премиерът добави, че е налична информация за хора от престъпния контингент, които да бъдат включени към митинга, с цел да се пробват да вършат провокации. Министерство на вътрешните работи сега преглежда всеки сигнал.

Премиерът заключи и срещите си с европейските водачи: „ Всички сме дружно и не може да има разделения по позицията ни за Украйна.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР