Парите имат смисъл, когато се превръщат в удобство за хората.

...
Парите имат смисъл, когато се превръщат в удобство за хората.
Коментари Харесай

Владислав Горанов: Парите имат смисъл, когато се превръщат в удобство за хората

Парите имат смисъл, когато се трансформират в улеснение за хората. Това сподели министърът на финансите Владислав Горанов, който участва на старта на разширението на бул. „ Васил Левски “ и началото на ремонта на ул. „ Мара Тасева “ в кв. „ Аспарухово “. Това е първият пътен инфраструктурен обект от капиталовата стратегия на Община Варна по Оперативна програма „ Региони в напредък “.

Министърът разгласи, че нужните 126 млн. лв. за предпочитаните планове на Варна за идващите две години ще бъдат обезпечени под една или друга форма. „ Днес приказваме за два обекта на стойност 85 млн. лв., които можем доникъде на идната година да финансираме, с цел да завършат в период. Парите имат смисъл, когато се трансформират в човешко благополучие и в улеснение за хората, варненци го заслужават “, сподели финансовият министър, съобщи Фокус.

Владислав Горанов добави, че дружно с кмета на Варна Иван Портних води диалози с Европейската капиталова банка, която дава безлихвени дълготрайни заеми, с цел да се приключи целият пакет от планове, обвързван с развиването на Варна през идващите две години. Стратегическите цели за града са развита стопанска система, основаване на съвременна градска среда, преобразяване на Варна в дестинация за 4 сезона и в град на знанието.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР